П`ятниця, 19.04.2024, 19:18
Вітаю Вас Гість | RSS

                      Сайт опорного закладу "Доросинівський ліцей"
  Доросинівської сільської ради Луцького району Волинської області

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


15:21
День знань

Вересень. Сонця повінь.

Золотиться осінній лист.

            Дім наш знову усмішкою повен.

        Ми – його невмирущий зміст.

       Ось і 1 вересня ЗОШ І – ІІІ ст.. с. Доросині світилася щастям, бо на її поріг вернулися діти. А отже, настав час вирушати в нову захоплюючу мандрівку дивовижною Країною Знань.

      Головними героями свята були 12 найменших учасників – першокласників. Завели їх на свято їхні батьки і передали в надійні руки талановитої, творчої першої вчительки Миджги Тетяни Василівни.

      Під звуки спільного виконання Гімну України, кращі учні школи Гнатюк Сніжана Фуга Роман підняли Державний Прапор. А учні Іщук Богдана (уч. 4 кл.), Хомюк Анатолій ( уч. 6 кл.), Жирибець Вікторія ( уч. 6 кл.) прочитали вірші про найбільше державне свято – День Незалежності України.

       Хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя в ім'я світлого майбутнього та нашого – односельчанина Андрія Зайця. Ці всі люди – справжні герої! Герої не вмирають. Їхні душі журавлиним ключем полинули у вирій вічності, ставши нашими Ангелами – Охоронцями у небі. Цей Ангельський Хор безупинно, як у дзвін, стукає в наші серця, не даючи їм збайдужіти, зачерствіти.

       З вітальним словом звернувся до першокласників та всіх присутніх директор школи – Троцюк Я. М. та вручив учням: Чабанчук І., Федчук Т., Михалюк М., Гнатюк С., Папущак А., Фузі Р. Грамоти за відмінні успіхи у навчанні, кубок за зайняте І місце збірній команді школи на ХV спортивних іграх школярів району та Грамоти відділу освіти та молоді райдержадміністрації вчителям: Миджзі Л. А. (вч. хімії), Скубі Н. Г.( вч. біології) лауреатам районної виставки «Творчі сходинки педагогів Волині». Зі словами привітання до наших найменших звернулася перша вчителька Миджга Т. В.. Добрі слова подарували присутні гості: сільський голова Косарик Віктор Павлович та представник Рожищенського райвійськкомату Віталій Олексійович Никитюк.

  Без сонця не квітнуть квіти,

  Без любові немає щастя,

       Без батьків немає ні поета, ані героя! А отже до слова була запрошена і мама першокласниці – Іщук Олена.

      Учні 1 кл. Пащук Ігор та Близнюк Ірина подали перший дзвінок, який покликав на перший урок «Це наше і це твоє». А провели наших першокласників на перший урок – одинадцятикласники.

Переглядів: 450 | Додав: Ярослав | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz