Вівторок, 23.04.2024, 21:45
Вітаю Вас Гість | RSS

                      Сайт опорного закладу "Доросинівський ліцей"
  Доросинівської сільської ради Луцького району Волинської області

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


17:53
Ми знову нині на прицілі

       Юрій Троцюк – один з тих чотирьох синів рожищенської землі, чиє життя вкоротила афганська війна. Щороку на малій батьківщині у ці лютневі дні вшановується ім’я воїна.

      Традиційний турнір з баскетболу, присвячений пам’яті Юрія Троцюка, пройшов у ЗОШ І – ІІІ ступеня с. Доросині вже увісімнадцяте. Нинішнього року в ньому взяли участь юні баскетболісти з п’яти шкіл – Доросинівської, Щуринської, Березолуківської, Береської та Ясенівської. Береські школярі, які завоювали перехідний кубок минулого року, і нині були близькі до тріумфу. Але фінальна гра з господарями турніру закінчилася перемогою доросинівців. Їм і вручено перехідний кубок турніру, який завершився мітингом пам’яті . В ньому взяли участь учні школи, учасники змагань та їх тренери, сестри Юрія Троцюка, члени Спілки ветеранів Афганістану Сергій Троцюк, Анатолій Шульгач, Роман Стаднік, Олександр Назарук, Валентин Зелінський. Учні школи та воїни – афганці поклали квіти до могили Юрія Троцюка.


      

 

 

 

 

 

 

        

 

 


Миті мітингу пам'яті на цих світлинах. Не знаю, чи вони зможуть передати той настрій, який панував у залі. Безперечно одне: нині, в умовах, коли сусідня країна безцеремонно вторглася в наші справи, наше життя, на нашу територію, коли кожне життя може опинитися на прицілі, навіть школярам зрозумілими стають поняття героїзму та жертовності. От і цього дня в школі відбувся ярмарок, на якому діти продавали власноруч чи з допомогою мам виготовлену домашню випічку. Виручені кошти колектив школи вирішив передати на потреби учасників АТО.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Раїса Мацюк

Переглядів: 598 | Додав: Ярослав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz