Четвер, 18.04.2024, 17:34
Вітаю Вас Гість | RSS

                      Сайт опорного закладу "Доросинівський ліцей"
  Доросинівської сільської ради Луцького району Волинської області

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


17:34
«Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина»

        В рамках року англійської мови в ЗОШ І – ІІІ ст. с. Доросині з 28.11 по 02.12 2016 року проходив тиждень англійської мови. Це ще один шанс заохотити школярів до вивчення іноземної мови. Саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей.  Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу.

       «Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина» - говорить відомий вислів. Саме його було обрано девізом тижня англійської мови, який провели вчителі  Шарчук Валентина Мелетіївна та Хомюк Ольга Анатоліївна. Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі; розвинути навички слухання та говоріння іноземною мовою, творчі здібності, естетичні смаки; логічне мислення, пам'ять; розширення світогляду та ерудиції учнів, виховання поваги до  людей свого рідного краю і країн, мова якої вивчається. Школярі були активними учасниками та співорганізаторами всіх запланованих заходів

      Розпочався тиждень із загальношкільної лінійки, на якій вчитель англійської мови Шарчук В. М. ознайомила учнів школи з планом проведення заходів та повідомленням на тему: «Важливість вивчення іноземної мови у сучасному світі». Також 28 листопада був проведений конкурс на кращу стіннівку та плакат (The competition of wall newspapers) серед учнів 8 – 11 класів. Учні мали можливість ознайомитися з культурою, історією та традиціями країн, мова яких вивчається, виявили креативність   у виготовленні стінгазет. Було визначено переможців, а саме: І місце – 11 клас, ІІ місце – 9, 10 класи, ІІІ місце – 8 клас. Учні раділи перемогам.

        У вівторок, 29 листопада, для учнів 1 – 4 класів відбулася захоплююча мандрівка в країну казки (In the guests of fairy tales). Учнями 4 класу було проведено інсценування казки «Троє маленьких поросят» (Three little pigs); де були показані талант та творчість дітей. Найактивніші були: Яро щук Катерина, Іщук Василина, Іщук Діана, Дем’янчук Владислав.

        В середу, 30 листопада, для учнів 5 – 7 класів був проведений конкурс малюнків (The competition of drawings) на тему: «У світі англійської мови» (In the world of English). Мета даного конкурсу – зацікавити учнів 5 – 7 класів у вивченні англійської мови, залучити їх до виконання творчих завдань. Найактивнішими були: Алдошкіна Софія, Гусліков Дмитро, Хомюк Анатолій, Бальбуза Світлана, Чабанчук Ірина, Снітко Богдана, Костюк Богдана, та інші.

       В четвер, 01 грудня, учителем Хомюк О.А.  був проведений урок «Знайомтесь: моя сім’я» (Meet my family) для дітей 1,2,3 класів. Діти читали вірші про сім’ю та розповідали про своїх рідних, демонструючи їх фото на стіннівках, які зробили власноруч.

Хоч граматика з англійської мови є складним розділом для вивчення та учні 6 класу зуміли 1 грудня донести основні відомості про граматику англійської для учнів 5-8 класів у вигляді казки та пісень “Королівство граматики” (The party “In the Kingdom of Grammar”). Всі ми знаємо, що казка є незамінним засобом формування позитивної мотивації у школярів при вивченні англійської мови. Тому у такій формі дітям легко і природно запам’ятались: часи, частини мови, речення та розділові знаки.

       В п’ятницю, 02 грудня, вчитель Шарчук В. М. підвела підсумки тижня (Summarising of the week of English”) і повідомила, що програма тижня була насиченою та різноманітною, мета була досягнута. Адже учні, під керівництвом вчителів-предметників: Шарчук В. М., Хомюк О. А. виявили креативність та отримали естетичне задоволення, поглибили знання іноземної мови, вчителі англійської мови та учні мали можливість цілий тиждень вітатися на англійській мові та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.  Найкращі знавці англійської мови отримали спеціальні призи.

        Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаю й надалі перемагати та показувати гарні результати!

 

                                                                            Папущак Анна, учениця 11 класу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 457 | Додав: Ярослав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz