Понеділок, 06.05.2024, 23:27
Вітаю Вас Гість | RSS

                      Сайт опорного закладу "Доросинівський ліцей"
  Доросинівської сільської ради Луцького району Волинської області

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


16:09
Випуск 2022 – з Україною в серці!

25 червня 2022 року в ОЗ «Доросинівський ліцей» відбувся випускний вечір.

Під оплески гостей, батьків та  вчителів  випускникам було вручено свідоцтва  про повну загальну середню освіту. Документи про освіту отримали 31 випускник, а Клімчук Богдан та Яручик Аліна нагороджені «Золотою медаллю».

У вітальних словах керівника ліцею, класного керівника та батьків до випускників були щирі настанови на майбутнє, побажання зробити вдалий вибір майбутньої професії, пам’ятати вчителів та батьків, які разом йшли з ними всі одинадцять років до випускного балу, успіху та гарних досягнень.


Дорогі випускники! Шановні батьки, вчителі!

Сьогодні мені приємно разом з вами відчути ту радість і гордість за ваших дітей, а наших випускників. Але разом з тим помітне хвилювання і разом з ним смуток. Так швидко проминуло цих 11 років. Але час марно не пропав. За ці роки шкільного життя ви згуртувалися в єдиний міцний і дружній колектив, здобули повну загальну середню освіту.

Для вас цей рік особливий, як ніколи. Ви закінчили наш заклад, коли Україна  бореться з ненависним агресором.Дуже шкода, що ті події, які відбуваються у нашій державі, трішки зламали ваші плани, внесли тривогу, страх, невизначеність. Але я знаю, що ваша життєва позиція, ваш патріотизм, знання, які ви набули у стінах рідного ліцею, мудрі слова вчителів, їхні поради додадуть вам впевненості в собі на майбутнє.Ви як ніхто подорослішали цієї весни, весни, яка змінила не лише вас, а змінила цілий світ.Саме вам зараз приймати рішення, яке вплине на вашу долю.

Бажаю Вам зробити правильний вибір, ніколи не боятися і не здаватися, ставити перед собою цілі і впевнено їх досягати.  Вірю, що  у вас все вийде.

Я хочу побажати Вам щасливої долі, щоб ваша дорога була успішна для вас, щоб ви стали окрасою нашого ліцею, нашої держави, завжди тішили своїх батьків і не забували своїх вчителів і нашого навчального закладу.

Наші випускники - це наша гордість, вони активні, енергійні, красиві, розумні. Ви - наше майбутнє. Майбутнє нашої України.

 Шановні батьки, Вам хочу подякувати за ваше виховання наших випускників, за вашу витримку та сміливість, що ви з розумінням ставилися до тих викликів, які впали на наші плечі.

У добру путь. Нехай Вам щастить, дорогі випускники!

Слава героям! Слава Україні!

 

 

Переглядів: 89 | Додав: Ярослав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz