Четвер, 28.03.2024, 22:40
Вітаю Вас Гість | RSS

                      Сайт опорного закладу "Доросинівський ліцей"
  Доросинівської сільської ради Луцького району Волинської області

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


21:06
ІІ турнір пам’яті Андрія Зайця

      Шостого грудня – свято Збройних Сил України, яке об’єднало всіх, кому болить Україна. Свято тих, хто під свист ворожих куль та «мелодію» градів боронить українське сьогодення, тих, хто ладен ціною колосальних зусиль будувати українське завтра, і тих, хто жодного разу не піддавав сумніву українське майбутнє.

     Майже 4 роки борні з агресором засвідчили, що Збройні Сили України відновили свою боєздатність. Вони набули бойового досвіду, технічної оснащеності для успішного виконання завдань щодо захисту України.

      Війна – це жах…Війна – це руйнація…Війна – це смерть…

     Офіційно її нема, та вона поруч щодня. Але є ті, для яких Батьківщина більша за життя – герої, які не вмирають. Вже занадто багато ми чуємо кожен день про кроки війни. І навряд чи ми спокій чуємо поки гинуть Вкраїни сини.

      Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна… АТО…, хоч як би ми це не називали.

     Тож 05 грудня 2017 року о 10.00 год. в ЗОШ І – ІІІ ст. с. Доросині відбувся ІІ турнір військово – патріотичних змагань пам’яті Андрія Зайця під керівництвом вчителя ЗВ – Миджги В. М. В програмі змагань було 10 конкурсів: заявка від команди, рапорт капітана команди, девіз, привітання, рух стройовим кроком з піснею, конкурси «Втеча з полону», «Радіаційна небезпека», «Кидки м’яча в корзину з 6 метрів», «Підтягування», «Стрибки з місця», «Спорядження магазину патронами», «Естафета», «Точно в ціль», «Стрілець молодець».

      І місце і перехідний кубок виборола команда ЗОШ І – ІІІ ст. с. Доросині у такому складі: Жовнірук Б.- капітан команди, учень 10 класу,Тухтаров В.-учень 11 класу, Третяк Н.- учень 11 класу, Стасюк О.-учень 10 класу, Мілінчук В.-учениця 10 класу.

      ІІ місце – команда ЗОШ І – ІІІ ст. с.Ворончин ( вчитель ЗВ – Савицький В.М), ІІІ місце – команда ЗОШ І – ІІІ ст. с.Ясенівка ( вчитель ЗВ – Радчук В.Я) .

    На урочистостях були присутні: Глинюк Руслан Олексійович, Матвійчук Роман Володимирович, Деркач Володимир Васильович – учасники АТО, Заєць Олена Олександрівна – мама Андрія Зайця, Косарик Віктор Павлович - сільський голова . Тож ми привітали наших героїв – воїнів – земляків і мужніх чоловіків, які в свій час стояли на захисті нашої країни, майбутніх захисників, щоб сказати їм найщиріші слова вдячності за їх відвагу, поваги та любові. Всім чоловікам – працівникам школи, учасникам АТО, мамі Андрія Зайця були вручені квіти.

    Дорогі наші захисники! Ми, підростаюче покоління, обіцяємо рівнятись на вас і стати справжніми патріотами своєї держави, боротися за волю, честь і народ. Дякуємо всім вам за мирне небо над нашими домівками і бажаємо як найшвидше повертатися додому живими та з перемогою.

      Слава Україні! Героям Слава!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 368 | Додав: Ярослав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz