Середа, 24.04.2024, 19:21
Вітаю Вас Гість | RSS

                      Сайт опорного закладу "Доросинівський ліцей"
  Доросинівської сільської ради Луцького району Волинської області

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:24
Вечір зустрічі минулих літ

          04 лютого 2017 року в ЗОШ І – ІІІ ст. с. Доросині відбувся вечір зустрічі з випускниками. До рідної школи, наче вогник до маяка, поспішали її вихованці з різних куточків землі. Сюди усіх привели спогади про незабутні і найпрекрасніші роки дитинства, юності. У теплій атмосфері справді родинного свята зібрались колишні випускники, які закінчили школу 50, 40, 30, 25, 20, 10, 5, 1 років тому. Директором школи у 50 – річників був Демков Євген Григорович. Першим вчителем  – Синій Петро Миколайович. Класними керівниками – Бойко Василь Федотович, Куява Антоніна Степанівна, Троцюк Катерина Іларіонівна. До спогадів запросили класного керівника – Троцюк Катерину Іларіонівну та золотого ювіляра – Іщука Василя Івановича.  Випускники 50 – річники передали естафету знайомства випускникам молодшим – нашим срібним ювілярам. Директором школи у 25 – річників був Троцюк Ярослав Миколайович. Класними керівниками – Ляшук Володимир Володимирович, Грос Катерина Федотівна. Зі своїми спогадами поділилася Ваколюк Валентина Володимирівна і класний керівник – Грос Катерина Федотівна.

         2014 рік... саме він, змінив усіх нас, змінив нашу Україну. Сьогодні ми в скорботі і з великою вдячністю згадуємо Героїв Небесної Сотні. На жаль, продовжує проливатися кров за соборність України. Територія Донбасу перетворилася на зону АТО, куди відсилають найкращий цвіт нації. Серед таких молодих хлопців був Андрій Заєць, випускник нашої школи, який загинув за наше майбутнє. Ми вшанували пам’ять про вчителів та учнів – випускників нашої школи, які увійшли у вічність - хвилиною мовчання.

         Все пам’ятає школа, багато може розповісти вона про своїх дітей, колишніх і теперішніх. Скільки їх було у неї! Але за всіх вона, турботлива, пам’ятає. Радіє кожній згадці, кожній зустрічі, очікуваній чи несподіваній. Отож ми запросили дорогих випускників полинути у шкільне дитинство та юність, гортаючи сторінки шкільного фотоальбому. У ньому не один десяток фотографій, залишених на згадку кожним поколінням учнів.  Для гостей школи була підготовлена цікава програма, де школярі вітали випускників, демонстрували свої таланти, уміння і здібності.

        З привітальним словом виступив директор школи – Троцюк Ярослав Миколайович, який підкреслив, що незважаючи на давню історію, школа іде в ногу з часом і наголосив, що найбільша гордість школи – це наші випускники, наш цвіт, завдяки якому школа буде процвітати.

         Майбутнє перед нами. Але його не було б, якби не було минулого. Тому ми поринули у вчорашнє разом із директором 60–х років Демковим Євгеном Григоровичем.

           І хоч це було свято випускників, ми, в першу чергу, склали данину шани і любові нашим учителям – людям, які віддали всім нам розум, серце, душу, здоров’я. Коли світять зорі – шлях стає світлішим, коли є міцні дуби, що тримають небо, - молодим пагінцям рости простіше, коли поруч відчуваєш дружнє плече – ідеш впевненіше. Коли є мудрі вчителі – вчитися легше, адже є на кого рівнятися, є на кого покластися.

          Спасибі й тим знайомим чи незнайомим людям, хто допомагав шукати адреси та номери телефонів наших випускників. Хай на Україні буде мир, а у ваших родинах та домівках буде сонячно та затишно, тепло і щасливо. Пам’ятайте, школа чекає вас не тільки у свято, але і в будні.

           До нових зустрічей!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 471 | Додав: Ярослав | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz